Rocz Panstw Zakl Hig
-
Ocena sposobu żywienia studentów i roku Akademii Rolniczej we Wrocławiu
[Assessing the food intake in first year students of Agricultural University in Wrocław]
J. Wyka, A. Żechałko-Czajkowska
Rocz Panstw Zakl Hig 2007; 58(1):327-332
[Abstract] [Full text] -
Relative fat content in young women with normal BMI but differing in the degree of physical activity
[Relative fat content in young women with normal BMI but differing in the degree of physical activity]
K. Sempolska, R. Stupnicki
Rocz Panstw Zakl Hig 2007; 58(1):333-338
[Abstract] [Full text] -
Badanie zawartości niezbędnych składników mineralnych w orzechach, migdałach i suszonych owocach
[Investigation of the contents of essential elements in nuts, almonds and dry fruits]
E. Malinowska, P. Szefer
Rocz Panstw Zakl Hig 2007; 58(1):339-343
[Abstract] [Full text] -
Acrylamide content in heat-treated carbohydrate-rich foods in Poland
[Acrylamide content in heat-treated carbohydrate-rich foods in Poland]
H. Mojska, I. Gielecińska, L. Szponar
Rocz Panstw Zakl Hig 2007; 58(1):345-349
[Abstract] [Full text] -
Zawartość tłuszczu i wybranych kwasów tłuszczowych w czekoladach
[Fat and fatty acids chosen in chocolates content]
A. Tarkowski, A.M. Kowalczyk
Rocz Panstw Zakl Hig 2007; 58(1):351-356
[Abstract] [Full text] -
Catering and gastronomy services in the rural tourism: the case of lubuskie voivodeship
[Catering and gastronomy services in the rural tourism: the case of lubuskie voivodeship]
M. Woźniczko, D. Orłowski, K. Żelazna
Rocz Panstw Zakl Hig 2007; 58(1):357-362
[Abstract] [Full text] -
Zaspokojenie potrzeb żywieniowych w gospodarstwach domowych reprezentujących różne fazy cyklu rozwoju rodziny
[Fulfilling nutrition needs in households in the context of family evolution process]
M. Piekut, J. Zwierzyk
Rocz Panstw Zakl Hig 2007; 58(1):363-370
[Abstract] [Full text] -
Znaczenie usług gastronomicznych w żywieniu ludności w Polsce
[The importance of food services in nutrition of the Polish population]
G. Levytska, B. Kowrygo
Rocz Panstw Zakl Hig 2007; 58(1):371-376
[Abstract] [Full text] -
Ocena ryzyka dla konsumenta przy przekroczeniach najwyższych dopuszczalnych poziomów pozostałości pestycydów (NDP) w żywności
[Consumer risk assessment in case of maximum residue levels (MRLs) violations in food]
P. Struciński, K. Góralczyk, K. Czaja, A. Hernik, W. Korcz, J.K. Ludwicki
Rocz Panstw Zakl Hig 2007; 58(2):377-388
[Abstract] [Full text] -
Arsen, kadm, ołów i rtęć w podgrzybku brunatnym Xerocomus badius a tolerancje
[Arsenic, cadmium, lead and mercury in bay bolete Xerocomus badius and tolerance limits]
J. Falandysz, A. Chojnacka
Rocz Panstw Zakl Hig 2007; 58(2):389-401
[Abstract] [Full text]

