Rocz Panstw Zakl Hig
-
A comparison of selected media and incubation temperatures for isolation of microscopic fungi from dried medicinal plants
[A comparison of selected media and incubation temperatures for isolation of microscopic fungi from dried medicinal plants]
K. Janda, K. Ulfig
Rocz Panstw Zakl Hig 2006; 57(3):267-276
[Abstract] [Full text] -
Czystość mikrobiologiczna powietrza sal operacyjnych – wybrane aspekty
[Microorganisms in operating room air – selected aspects]
A. Krogulski
Rocz Panstw Zakl Hig 2006; 57(3):277-282
[Abstract] [Full text] -
Wpływ terapii dietetycznoruchowej na skład ciała u średnio otyłych kobiet i mężczyzn
[The influence of diet and physical activity therapy on the body’s composition of medium obesity women and men]
Z. Szyguła, W. Pilch, Z.L. Borkowski, A. Bryła
Rocz Panstw Zakl Hig 2006; 57(3):283-294
[Abstract] [Full text] -
Dioksyny w glebach rolniczych w Polsce
[Dioxins inagricultural soil of Poland]
B.Wyrzykowska, J. Falandysz, N. Hanari , N. Yamashita
Rocz Panstw Zakl Hig 2006; 57(4):231-370
[Abstract] [Full text] -
Wybrane zwyczaje żywieniowe kobiet w ciąży
[Some nutritional habits of pregnant women]
E. Mędrela-Kuder
Rocz Panstw Zakl Hig 2006; 57(4):289-395
[Abstract] [Full text] -
Ocena ryzyka związana z narażeniem na pozostałości pestycydów w żywności pochodzenia roślinnego na etapie rejestracji środka ochrony roślin
[Dietary risk assessment for pesticides residues in food of plant origin during plant protection product’s registration process]
P. Struciński , K. Góralczyk, K. Czaja, A. Hernik, W. Korcz, J.K. Ludwicki
Rocz Panstw Zakl Hig 2006; 57(4):303-315
[Abstract] [Full text] -
Sudan i inne barwniki niedozwolone – zafałszowanie żywności
[Sudan and other illegal dyes – food adulteration]
J. Gajda, A. Świtka, K. Kuźma, J. Jarecka
Rocz Panstw Zakl Hig 2006; 57(4):317-323
[Abstract] [Full text] -
Arsen, kadm, ołów i rtęć w borowiku szlachetnym Boletus edulis a tolerancje
[Arsenic, cadmium, lead and mercury in king bolete Boletus edulis and tolerance limits]
J. Falandysz, A. Chojnacka, A. Frankowska
Rocz Panstw Zakl Hig 2006; 57(4):325-339
[Abstract] [Full text] -
Porównanie zawartości N-nitrozodimetyloaminy w wybranych produktach mięsnych
[A comparison of N-Nitrosodimethylamine contents in selected meat products]
A. Ciemniak
Rocz Panstw Zakl Hig 2006; 57(4):341-346
[Abstract] [Full text] -
Makro i mikroelementy w konserwach ze szprotów
[Macro and microelements in canned sprats]
L. Polak-Juszczak, Z. Usydus
Rocz Panstw Zakl Hig 2006; 57(4):347-354
[Abstract] [Full text]

