Rocz Panstw Zakl Hig
-
Zawartość pierwiastków śladowych w wybranych warzywach z rejonu Lubelszczyzny
[The trace elements content in the selected vegetables from the Lublin area]
A. Czech, E. Rusinek, D. Bartoszek
Rocz Panstw Zakl Hig 2006; 57(1):57-64
[Abstract] [Full text] -
Wpływ socjo-ekonomicznych i demograficznych uwarunkowań na sposób żywienia dzieci wiejskich
[The effect of socio-economic and demographic determinants on the pattern of consumption of rural adolescents]
B. Raczyńska, A. Michalska, J. Czeczelewski, G. Raczyński
Rocz Panstw Zakl Hig 2006; 57(1):65-71
[Abstract] [Full text] -
Częstość spożycia i wartość energetyczna śniadań wśród dzieci i młodzieży w wieku szkolnym
[The compsuntion frequency and the caloric value of breakfast among the school children and teenagers]
E. Suliga
Rocz Panstw Zakl Hig 2006; 57(1):73-79
[Abstract] [Full text] -
Ocena aparatów mammograficznych w Polsce pod kątem spełniania wymagań Aktualnych przepisów ochrony radiologicznej
[Evaluation of mammographic units in Poland in the view of current requirements of radiation protection regulations]
M. Bekas, K. A. Pachocki, Z. Różycki, K. Wieprzowski, E. Fabiszewska
Rocz Panstw Zakl Hig 2006; 57(1):81-90
[Abstract] [Full text] -
Poziomy wybranych insektycydów chloroorganicznych, polichlorowanych bifenyli, ftalanów i perfluorowanych zwiazków alifatycznych we krwi – badanie WWF Polska
[Levels of selected organochlorine insecticides, polychlorinated biphenyls, phthalates and perfluorinated aliphatic substances in blood – Polish WWF study]
P. Strucinski, K. Góralczyk, J.K. Ludwicki, K. Czaja, A. Hernik, W. Korcz:
Rocz Panstw Zakl Hig 2006; 57(2):99-112
[Abstract] [Full text] -
Związki perfluorowane w środowisku przyrodniczym, żywnosci i organizmie człowieka
[Perfluorinated chemicals in the environment, food and human body]
J. Falandysz, S. Taniyasu, N. Yamashita, L. Jecek, P. Rostkowski, A. Gulkowska, A. Mostrag, B. Walczykiewicz, L. Zegarowski, J. Falandysz, K. Zalewski
Rocz Panstw Zakl Hig 2006; 57(2):113-124
[Abstract] [Full text] -
Zawartość azotanów (V) i azotanów (III) w wybranych warzywach pochodzących z regionu Warmii i Mazur
[Content of nitrates (V) and nitrites (III) in some vegetables grown in the region of Warmia and Mazury]
M. Dymkowska-Malesa, M. Radzyminska, S.S. Smoczynski
Rocz Panstw Zakl Hig 2006; 57(2):125-131
[Abstract] [Full text] -
Jakość wybranych tłuszczów piekarskich na rynku krajowym
[Quality of shortenings available on the home market]
A. Żbikowska, J. Rutkowska, K. Krygier
Rocz Panstw Zakl Hig 2006; 57(2):133-142
[Abstract] [Full text] -
Właściwości mutagenne środowiska wodnego Polski Północnej
[Mutagenic properties of inland waters and sediments in northern Poland]
E. Niemirycz, A. Kwiecińska
Rocz Panstw Zakl Hig 2006; 57(2):143-153
[Abstract] [Full text] -
Indukcja mikrojąder w komórkach somatycznych myszy eksponowanych na działanie promieniowania X lub nonylfenolu oraz na skojarzone działanie obu czynników
[Induction of micronuclei in somatic cells of mice exposed to X-rays or nonylphenol and to a combination of both agents]
U. Czajka, M.M. Dobrzyńska
Rocz Panstw Zakl Hig 2006; 57(2):155-164
[Abstract] [Full text]

