Rocz Panstw Zakl Hig
-
Zawartość niektórych składników odżywczych i potencjalnie szkodliwych w ziemniakach jadalnych pochodzących z sieci handlowej
[The content of the some nutrients and potentially harmful components in edible potatoes purchased in the retail network]
B. Wójcik-Stopczyńska, M. Grzeszczuk, B. Jakubowska
Rocz Panstw Zakl Hig 2012; 63(2):207-212
[Abstract] [Full text] -
Stan wiedzy o żywności i żywieniu w grupie uczniów ostatnich klas szkół ponadgimnazjalnych
[Level of knowledge on food and nutrition among groups of pupil of the last class of secondary schools]
M. Wojtaś, A. Kołłajtis-Dołowy
Rocz Panstw Zakl Hig 2012; 63(2):213-217
[Abstract] [Full text] -
Poziom wiedzy młodzieży gimnazjalnej i licealnej z zakresu czynników ryzyka i profilaktyki miażdżycy
[Junior secondary and secondary school students’ knowledge level about atherosclerosis risk factors and prevention]
E. Mędrela-Kuder
Rocz Panstw Zakl Hig 2012; 63(2):219-223
[Abstract] [Full text] -
Stan wiedzy na temat produktów mięsnych jako głównego źródła sodu w diecie wśród lubelskich studentów.
[Level of knowledge on the meat products as the main sources of sodium in the diet among the students of Lublin]
A. Latoch
Rocz Panstw Zakl Hig 2012; 63(2):225-231
[Abstract] [Full text] -
Wybrane aspekty stylu życia pracowników branży hotelarskiej
[Selected aspects of style behaviours among the hotel industry employees]
M. Gacek
Rocz Panstw Zakl Hig 2012; 63(2):233-238
[Abstract] [Full text] -
Toksykologia współczesna nanomateriałów magnetycznych
[Modern toxicology of magnetic nanomaterials]
M.A. Cywińska, I.P. Grudziński
Rocz Panstw Zakl Hig 2012; 63(3):247-256
[Abstract] [Full text] -
Ryby i owoce morza jako źródło narażenia człowieka na metylortęć
[Fish and seafood as a source of human exposure to methylmercury]
M. Mania, M. Wojciechowska-Mazurek, K. Starska, M. Rebeniak, J. Postupolski
Rocz Panstw Zakl Hig 2012; 63(3):257-264
[Abstract] [Full text] -
Ocena możliwości zwiększenia zawartości sprzężonych dienów kwasu linolowego (CLA) w mięsie i jego przetworach
[Evaluation of the possibilities to increase the content of conjugated linoleic acid (CLA) in the meat and meat products]
A. Piotrowska, K. Świąder, B. Waszkiewicz-Robak, F. Świderski
Rocz Panstw Zakl Hig 2012; 63(3):265-271
[Abstract] [Full text] -
Determinants of self-rated health of Warsaw inhabitants
[Determinants of self-rated health of Warsaw inhabitants]
P. Supranowicz, M.J. Wysocki, J. Car, A. Dębska, A. Gębska-Kuczerowska
Rocz Panstw Zakl Hig 2012; 63(3):273-284
[Abstract] [Full text] -
Assessment of atherogenicity of students daily diets of Wrocław Medical University
[Assessment of atherogenicity of students daily diets of Wrocław Medical University]
B. Regulska-Ilow R. Ilow, K. Rojowska, A. Kawicka, A. Salomon, D. Różańska
Rocz Panstw Zakl Hig 2012; 63(3):285-294
[Abstract] [Full text]

