Rocz Panstw Zakl Hig
-
Acrylamide content in heat-treated carbohydrate-rich foods in Poland
[Acrylamide content in heat-treated carbohydrate-rich foods in Poland]
H. Mojska, I. Gielecińska, L. Szponar
Rocz Panstw Zakl Hig 2007; 58(1):345-349
[Streszczenie] [Pełny tekst] -
Zawartość tłuszczu i wybranych kwasów tłuszczowych w czekoladach
[Fat and fatty acids chosen in chocolates content]
A. Tarkowski, A.M. Kowalczyk
Rocz Panstw Zakl Hig 2007; 58(1):351-356
[Streszczenie] [Pełny tekst] -
Catering and gastronomy services in the rural tourism: the case of lubuskie voivodeship
[Catering and gastronomy services in the rural tourism: the case of lubuskie voivodeship]
M. Woźniczko, D. Orłowski, K. Żelazna
Rocz Panstw Zakl Hig 2007; 58(1):357-362
[Streszczenie] [Pełny tekst] -
Zaspokojenie potrzeb żywieniowych w gospodarstwach domowych reprezentujących różne fazy cyklu rozwoju rodziny
[Fulfilling nutrition needs in households in the context of family evolution process]
M. Piekut, J. Zwierzyk
Rocz Panstw Zakl Hig 2007; 58(1):363-370
[Streszczenie] [Pełny tekst] -
Znaczenie usług gastronomicznych w żywieniu ludności w Polsce
[The importance of food services in nutrition of the Polish population]
G. Levytska, B. Kowrygo
Rocz Panstw Zakl Hig 2007; 58(1):371-376
[Streszczenie] [Pełny tekst]