Rocz Panstw Zakl Hig
-
The effect of cultivation intensity on mineral content in grain, flakes and bran of winter wheat (Triticum aestivum L.) – preliminary study
[The effect of cultivation intensity on mineral content in grain, flakes and bran of winter wheat (Triticum aestivum L.) – preliminary study]
J. Pieczyńska, A. Prescha, R. Weber, J. Biernat, H. Grajeta
Rocz Panstw Zakl Hig 2011; 62(2):199-203
[Abstract] [Full text] -
Zawartość wybranych witamin w racjach pokarmowych przedszkoli na terenie Warszawy i okolic.
[Selected vitamins content in pre-school children diet in Warsaw and regions]
M. Górnicka, J. Frąckiewicz, I. Trela
Rocz Panstw Zakl Hig 2011; 62(2):205-208
[Abstract] [Full text] -
Produkty wzbogacone jako potencjalne źródło kwasu foliowego w żywieniu człowieka
[Fortified food products as a potential source of folic acid in human nutrition]
E. Sicińska, A. Pelc
Rocz Panstw Zakl Hig 2011; 62(2):209-214
[Abstract] [Full text] -
Przydatność oleju lnianego w ograniczaniu zaburzeń metabolicznych indukowanych dietą
[Usefulness of flaxseed oil in the limitation of diet induced metabolic disturbances]
A. Jurgoński, J. Juśkiewicz, P. Zduńczyk
Rocz Panstw Zakl Hig 2011; 62(2):215-218
[Abstract] [Full text] -
Prawidłowa dieta w cukrzycy typu II jako forma rehabilitacji chorych
[Proper diet in type 2 diabetes as a means of patients rehabilitation]
E. Mędrela-Kuder
Rocz Panstw Zakl Hig 2011; 62(2):219-223
[Abstract] [Full text] -
Badania kwasów humusowych w preparatach leczniczych i kosmetycznych produkowanych z użyciem borowin
[The examination of humic acids in therapeutic and cosmetic products manufactured of peat base]
M. Drobnik, T. Latour
Rocz Panstw Zakl Hig 2011; 62(2):225-231
[Abstract] [Full text]