Rocz Panstw Zakl Hig
-
Stres szkolny a zaburzenia zdrowia młodzieży gimnazjalnej
[School stress and health disorders of post-elementary school adolescents]
P. Supranowicz, M. J. Wysocki
Rocz Panstw Zakl Hig 2010; 61(2):171-178
[Abstract] [Full text] -
Wpływ wykształcenia rodziców na częstotliwość spożywania warzyw i owoców przez ich dzieci
[Influence of the parents education of the frequency of vegetable and fruit consumption by their children]
E. Kwiatkowska
Rocz Panstw Zakl Hig 2010; 61(2):179-182
[Abstract] [Full text] -
Ocena sposobu żywienia dzieci i młodzieży z wybranego Domu Dziecka
[Assessment of children and teenagers daily food rations in one of the orphanages]
A. Wawrzyniak, J. Hamułka, M. Brenk
Rocz Panstw Zakl Hig 2010; 61(2):183-189
[Abstract] [Full text] -
Ocena stanu odżywienia i sposobu żywienia osób przebywających na emeryturze do sześciu miesięcy
[Assessment of nutritional status and dietary habits persons of retired for up to six months]
Z. Goluch-Koniuszy, E. Fabiańczyk
Rocz Panstw Zakl Hig 2010; 61(2):191-199
[Abstract] [Full text] -
Wartość odżywcza posiłków w dietach kobiet o prawidłowej i nadmiernej masie ciała
[Nutritional value of meals in the diets of women with normal and excessive body weight]
E. Stefańska, L. Ostrowska, D. Czapska, J. Karczewski
Rocz Panstw Zakl Hig 2010; 61(2):201-205
[Abstract] [Full text] -
Zawartość energii i składników odżywczych w planowanych do spożycia racjach pokarmowych mieszkańców Domu Pomocy Społecznej w Krakowie
[Energy and nutrients content in planned for consumption dietary rations of old people’s home dwellers in Cracov]
M. Gacek
Rocz Panstw Zakl Hig 2010; 61(2):207-212
[Abstract] [Full text] -
Wpływ temperatury na przeżywalność, właściwości fenotypowe i antygenowe szczepów E. coli O157 wyizolowanych z wody i materiału klinicznego
[The influence of temperature on survival in water, phenotype and antygen properties of Escherichia coli O 157 strains isolated from water and clinical materials]
M. Michalska-Szymaszek
Rocz Panstw Zakl Hig 2010; 61(2):213-219
[Abstract] [Full text]