Rocz Panstw Zakl Hig
-
Wpływ zatrucia ostrego chlorfenwinfosem na aktywność enzymów antyoksydacyjnych oraz stężenie dialdehydu malonowego u szczurów
[Effect of acute intoxication with chlorfenvinphos on activity of antioxidant enzymes and concentration of malondialdehyd in rats]
A. Łukaszewicz - Hussain , J. Moniuszko - Jakoniuk
Rocz Panstw Zakl Hig 1999; 50(3):307-311
[Abstract] [Full text] -
Zmiany morfologiczne mysich plemników po skojarzonym działaniu promieniowania X i cyklofosfamidu
[Sperm head abnormalities of mice after combined X-rays-cyclophosphamide exposure]
M.M. Dobrzyńska , A.K. Gajewski
Rocz Panstw Zakl Hig 1999; 50(3):313-319
[Abstract] [Full text] -
Wpływ infekcji mieszanych Beauveria bassiana i Paecilomyces farinosus na redukcję liczebności doświadczalnych Blattella germanica L.
[The effect of infestation by mixed culture of Beauveria bassiana and Poecilomycess farinosus on reduction in numbers of experimental cultures of Blatella germanica l.]
K. Żukowski , C. Bajan , E. Popowska - Nowak
Rocz Panstw Zakl Hig 1999; 50(3):321-327
[Abstract] [Full text] -
Polidimetylosiloksany jako substancja dodatkowa do żywności - błędne rekomendacje
[Polidimethylosiloxanes as food additive – improper recommendations]
J. Łukasiak , B. Falkiewicz
Rocz Panstw Zakl Hig 1999; 50(3):329-331
[Abstract] [Full text] -
DDT i jego metabolity w rybach w Zatoce Gdańskiej
[Ddt and its metabolites in fish in the gulf of Gdańsk]
J. Falandysz , L. Strandberg , B. Strandberg , P.А. Bergqvist , С. Rappe
Rocz Panstw Zakl Hig 1999; 50(4):345-351
[Abstract] [Full text] -
Zawartość ołowiu i kadmu w racjach pokarmowych dzieci i młodzieży z terenu Legnickiego Zagłębia Miedziowego
[Lead and cadmium content in daily food rations of children and adolescents from copper basin Legnica region]
Z. Krejpcio, D. Olejnik, R. W. Wójciak, J. Gawęcki
Rocz Panstw Zakl Hig 1999; 50(4):353-360
[Abstract] [Full text] -
Zawartość wybranych składników mineralnych (Ca, Mg, Zn, Cu, Fe) w całodziennych racjach pokarmowych młodzieży starszej: porównanie wyników analitycznych i obliczeniowych
[The content of selected minerals (Ca, Mg, Zn, Cu, Fe) in daily food rations of adolescents: comparison of analytical and calculated data]
D. Olejnik, Z. Krejpcio, D. Śmigiel-Papińska, R. Wójciak, J. Gawęcki, J. Wiśniewska
Rocz Panstw Zakl Hig 1999; 50(4):361-367
[Abstract] [Full text] -
Kwasy tłuszczowe w czekoladach i wyrobach czekoladowych
[Fatty acids in chocolate and chocolate products]
M. Daniewski, E. Mielniczuk, B. Jacórzyński, M. Pawlicka, J. Balas, A. Filipek, M. Górnicka
Rocz Panstw Zakl Hig 1999; 50(4):369-383
[Abstract] [Full text] -
Zawartość azotanów (V) i (III) w racjach pokarmowych studentów Wyższej Szkoły Morskiej w Gdyni
[The content of nitrates and nitrites in dietary rations of students of Gdynia maritime academy]
M. Śmiechowska , P. Przybyłowski
Rocz Panstw Zakl Hig 1999; 50(4):385-390
[Abstract] [Full text] -
Wielkość spożycia dieldryny i aldryny w Polsce
[Dietary intake of dieldrin and aldrin in Poland]
J. Falandysz
Rocz Panstw Zakl Hig 1999; 50(4):391-401
[Abstract] [Full text]