Rocz Panstw Zakl Hig
-
Wpływ procesu kulinarnego na zawartość ołowiu i kadmu w marchwi
[Culinary processing impact on lead and cadmium content in carrot]
C. Wieczorek , M. Kostrzewa
Rocz Panstw Zakl Hig 1997; 48(2):187-192
[Abstract] [Full text] -
Ocena jakości mięsa drobiowego i jego przetworów pakowanych próżniowo
[Evaluation of quality of vaccum-packed poultry meat and its products]
F. Świderski, R. Russel, В. Waszkiewicz-Robаk, E. Cholewińska
Rocz Panstw Zakl Hig 1997; 48(2):193-200
[Abstract] [Full text] -
AOAC/EURACHEM sympozjum „Development in Chemical Analysis of Environmental Samples at the Edge of the 21st Century”
[AOAC/EURACHEM Symposium „Development in Chemical Analysis of Environmental Samples at the Edge of the 21st Century"]
K. Ćwiek-Ludwicka
Rocz Panstw Zakl Hig 1997; 48(2):201-204
[Abstract] [Full text]
1
2